Iberski Cebo File 50% Iberske Pasme - FILETI IN KLOBASE
Kos mesa iz iberskih prašičev, hranjenih s žiti. Izdelano iz mišičnega paketa, ki ga tvorita spinalna in polspinalna mišica prsnega koša, pa tudi dolge, ledvene in prsne mišice prašiča, soljeno, marinirano in napolnjeno v črevo, ki je prestalo ustrezen postopek sušenja in zorenja z minimalnim časom 70 dni.
Postopek izdelave: Mariniranje, mariniranje, polnjenje, sušenje in zorenje.
Sestavine: Ledveni del iberskega prašiča, sol, naravna aroma, paprika, naravne začimbe in sintetično črevo. 100 % naravne sestavine. Brez alergenov.
Teža: 0,7-1,2 kg
Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri Tª nižji od 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC.
Postopek izdelave: Mariniranje, mariniranje, polnjenje, sušenje in zorenje
Sestavine: Ledveni del iberskega prašiča, sol, naravna aroma, paprika, naravne začimbe in sintetično črevo
Teža: 0,7-1,2 kg